Увійти

Зареєструватися



Неділя, 27 травня 2018 10:16

Екс-голова Наконечного не розуміє в чому його обвинувачує прокуратура

Мирон Гула вимагав відводу прокурора під час судового розгляду кримінальної справи про хабарництво.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

24 травня у Яворівському районному суді розглядали обвинувальний акт прокуратури, в якому обвинувачують голову Наконечнянської сільської ради – Мирона Гулу, що вимагав 300 000 грн. від учасника АТО за Рішення про виділення земельної ділянки під особисте селянське господарство площею 0,25 Га.

Прокурор Синюта зачитав змістовний обвинувальний акт та просив суд призначити судовий розгляд до даному кримінальному провадженні.

В свою чергу обвинувачуваний Гула та його захисники подали клопотання про відвід прокурора. Оскільки на їхню думку той перевищує свої повноваження.

Суддя Яворівського суду Кондратьєва Н.А. відмовила у такому клопотанні та розпочала розгляд справи по суті.

Після оголошеного прокурором обвинувального акту підозрюваний Мирон Гула заявив, що не розуміє в чому його обвинувачують. Захисники колишнього сільського голови Наконечного також зробили вигляд, що не розуміють суті обвинувального акту. Після чого суддя просила прокурора ще раз пояснити в чому саме обвинувачують Мирона Гулу.

Нагадаємо, що напередодні захисники Мирона Гули просили суд відправити обвинувальний акт на доопрацювання в прокуратуру. Оскільки на їхню думку він не відповідає нормам Кримінально-процесуально кодексу України та судовій практиці Європейського суду з прав людини.

Більше інформації на ВІДЕО.

Прочитано 1254 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner