Увійти

Зареєструватися



Вівторок, 21 серпня 2018 16:00

Керівника комунального підприємства Новояворівська затримано «на гарячому»

Директора палацу культури «Кристал» спіймали на хабарі під час отримання неправомірної вигоди.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

Працівниками поліції УЗЕ у Львівській області, спільно з слідчим управлінням ГУНП у Львівській області та за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, викрито в одержанні неправомірної вигоди керівника комунального підприємства Новояворівської міської ради.

Сьогодні, 21 серпня полісменами зафіксовано та задокументовано директора комунального підприємства «Палац культури «Кристал» міста Новояворівська - Янчара Василя Миколайовича, який організував злочинну схему отримання неправомірних вигод в громадян, бажаючих орендувати приміщення палацу культури для проведення урочистих заходів, семінарів, концертів тощо.

За визначеної вартості однієї години оренди залу в сумі - 1700 грн., Василь Янчар за безперешкодний доступ до увіреного йому приміщення вимагав від орендарів сплачувати 20% вартості на рахунок комунального підприємства, а 80% віддавати йому готівкою.

На даний час проводяться оперативні заходи щодо зазначеного посадовця, якого викрито «на гарячому» під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі 10000 грн., та оремо ще 3400 грн., для здійснення проплати за 2 години оренди актового залу палацу культури для проведення бізнес семінару з організації клірингового бізнесу.

Затримання проведено у приміщенні палацу культури. Грошові кошти та речові докази вилучені з місця події.

На даний час вирішується питання про затримання Янчара В.М. у порядку ст. 208 КПК України.

Встановлюються інші факти одержання неправомірних вигод за сприяння з аналогічних питань. Триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП у Львівській області.

Прочитано 11721 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner