Увійти

Зареєструватися



Четвер, 23 березня 2017 14:24

В Яворові розпочались передвеликодні толоки

У місті Яворові Львівської області стартувала традиційна акція з облаштування вулиць, площ, парків та скверів, приурочена підготовці до Великодніх свят.

Із зверненням до краян про збереження та примноження краси міста виступив мер Яворова Павло Бакунець, який запросив людей дружно вийти на толоки.

Міський голова Яворова Павло Бакунець наголосив, що, зокрема, велика толока відбудеться 30 березня на території, що між 53 військовим містечком Яворова та міжнародною автотрасою Львів-Краковець. «Сподіваюся що цього року з віниками, мішками та лопатами прийдуть не лише громадські активісти, державні службовці, комунальники, військові, а й усі мешканці військового містечка Яворова.

До речі, я підписав розпорядження «Про організацію проведення у 2017 році місячника з озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля на території міста Яворова», згідно з яким затверджено план заходів, склад робочої групи.

А також рекомендовано керівникам всіх підприємств, установ та організацій, розташованих на території міста, розробити свої плани заходів щодо проведення місячника з озеленення, прибирання та благоустрою закріплених за ними об’єктів благоустрою та прилеглих до них територій» - заявив Бакунець

Прочитано 680 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner