Увійти

Зареєструватися



Понеділок, 09 липня 2018 06:04

У Новояворівську стартував пісенний фестиваль «Молода Галичина 2018»

Цими вихідними у Новояворівську відбулося відкриття 26-го міжнародного фестивалю молодих виконавців сучасної української пісні «Молода Галичина 2018»

Про це повідомляє Яворівська РДА.

Святковий та піднесений настрій супроводжував усі миттєвості урочистого відкриття пісенного конкурсу.

Під звуки урочистих фанфар чарівні ведучі представили учасникам конкурсу та глядачам почесних гостей та запросили на сцену керівництво організаційного комітету  для офіційного оголошення відкриття фестивалю.

Почесне право розпочати програму ювілейного фестивалю та привітати присутніх випало голові Яворівської районної державної адміністрації Оресту Хляну, голові Яворівської районної ради Володимиру Сичак, міському голові м. Новояворівська Василю Муравлю, голові журі Народний артист України, композитору Олександру Злотнику, помічнику народного депутата України Володимира Парасюка, Ірині Голуб та директору фестивалю Наталії Коваль.

В рамках відкриття глядачів пісенними виступами вітали гості із Республіка Польща - "Andrzej i przyjaciele", "Maslowianie", зіркові гості Артем Кай, гурт "Толока", "ДикоBrass & Бійчук" та ін.

Цьогорічний участь в фестивалі візьмуть116 молодих артистів з усіх регіонів України, а також 13 країн світу (учасники "Голосу країни. Діти." та лауреати минулих років), це 14 високоповажних членів журі з 8 країн.

«Молода Галичина-2018» розпочалася концертом за участі переможців попередніх років та зірок української естради. Виступили ДикоBrass, Гурт "Toloka" - Офіційна сторінка, Артем Кай, Ян Костирко та гості з Республіки Польщі – гурти «Andrzej i przyjaciele», «Maslowianie», які прибули в Новояворівськ разом із польським сенатором Яном Ф. Лібіцкім.

12 липня, на відкритій фестивальній сцені, відбудеться святкова церемонія нагородження та заключний гала-концерт за участі переможців фестивалю та зірок української і світової сцени.

Переможці фестивалю отримують грошовий приз, а також сувенірну продукцію.

Прочитано 1816 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner