Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 02 червня 2017 14:56

В Яворові відсвяткували День захисту дітей

 1 червня відбувся дитячий концерт присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, у якому взяли участь колективи міського Народного Дому.

Про це повідомляє Народний Дім міста Яворова.

Уже традиційно 1-го червня відзначається "Міжнародний день захисту дітей" – прекрасне свято радості та надії.

Народний Дім міста Яворова за спонсорської підтримки ТзОВ "Снєжка-Україна" на літній сцені в центрі міста організували святковий концерт з нагоди всесвітнього дня дитини, на який прийшло багато місцевих мешканців та гостей міста.

Було весело, всі спостерігати як діти красиво танцювали під спільний флешмоб, підтанцьовували нашим танцюристам та слухали веселі пісні від талановитих вокалістів. Зокрема, художні колективи: «Лисиця Арт» (керівник Юрій Сувало) та «Підкова мюзік Арт» (керівник Юрій Рудейко), вокально-інструментальна група – «Жива вода», а також солісти Юстина Гаращук та Олеся Дида.

Не обійшлось також без юних художників, діти розмальовував кольоровими крейдами казкових персонажів на бруківці перед Народним домом.

На літній сцені з дорослих майже нікого не було. Проте міські та районні чиновники навіть не прийшли привітати дітвору, тому діти дарували хороший настрій і подарунки самі собі.

Розважальна програма, рухливі ігри, різноманітні конкурси, святковий концерт за участі талановитих вокалістів на літній сцені Народного дому, принесли діткам велику радість. Завершилось свято дитячою дискотекою.

Яскраві емоції і враження залишилися у дітвори міста Яворова від участі у святкуванні Дня захисту дітей.

Прочитано 2480 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner