Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 22 вересня 2017 13:37

Зустріч з Василем Шклярем в Новояворівську

18 вересня о 17.00 у Новояворівському краєзнавчому музеї відбулася презентація нового історичного роману "Троща" Василя Шкляра.

Про це повідомляє Yavir.net.

Василь Шкляр — український письменник, політичний діяч. Один із найвідоміших і найбільш читаних сучасних українських письменників. Деякі літературні оглядачі називають його «батьком українського бестселера". Рішенням Комітету з Національної премії України визнаний лауреатом Шевченківської премії 2011 року.

Книги Василя Шкляра перекладено англійською, болгарською, вірменською, шведською, словацькою, російською мовами.

«Троща» — роман про УПА, про перемогу людини над обставинами і над собою. Сам автор каже, що книга написана для того, аби показати світові, що українці не змирилися з режимом, і продовжують боротьбу, як і раніше. Для головного героя, вояка УПА, війна вже минула, проте боротьба не забулася. Та раптом він бачить на цвинтарі недавню могилу свого бойового товариша, і спогади наринають на нього з новою силою. «Свої» і «чужі», дружба та розбрат, кохання і зрада, помилування й помста, свобода й неволя… Перед його очима знов розгортаються бої та тривають допити, постають обличчя різних людей, та ніяк не з’являється личина зрадника…

Прочитано 916 разів

Просмотр изображений в онлайн галерее Flickr:
https://www.yavir.net/novunu/kultura/item/923-zustrich-z-vasylem-shkliarem-v-novoiavorivsku#sigProId9e274a7116

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner