Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 27 квітня 2018 10:55

Показовий семінар з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту

25 квітня у ДНЗ села Прилбичі, Яворівського району відбувся показовий семінар з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.

Про це повідомляє Відділ освіти Яворівської РДА.

У заході взяли участь перший застпник голови Яворівської РДА І.Рак. начальник відділу освіти Яворівської РДА М. Дорош, завідувач сектору з питань ЦЗ райдержадміністрації В. Комар, викладач НМЦ ЦЗ та БЖД Львівської області Б. Сеник, головний спеціаліст відділу освіти Н. Коваль, методист методичного кабінету О. Голубець.

На семінар були запрошені директор та вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів району. Гості семінару переглянули розвагу "Живіть у безпеці діти". Під час проведення заходу психологом закладу було проведено тренінг «Психологічні особливості поведінки людей в екстремальних ситуаціях».

Крім цього, учасникам семінару було продемонстровано демиркуризацію ртуті механічним способом, дії при пожежі та надання першої медичної допомоги. Чітко та організовано було проведено евакуацію всіх учасників навчально-виховного процесу та гостей. Захід відбувся цікаво та корисно.

Під час підведення підсумків гості свята високо оцінили роботу директора ДНЗ с. Прилбичі Гевало Н.В. Сільський голова с.Прилбичі Р. Вороняк вручив нагороди директору та колективу дошкільного навчального закладу за багаторічну плідну роботу.

Прочитано 823 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner