Увійти

Зареєструватися



Вівторок, 21 листопада 2017 07:54

Відбулась розширена нарада у Яворівській райдержадміністрації

20 листопада відбулася розширена нарада за участю голови РДА та голови райради.

Про це повідомляє прес-служба Яворівської РДА.

У нараді також приймали участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, державних установ та представників органів місцевого самоврядування.

Розпочалася нарада вітанням очільників району до Дня працівників радіо, зв’язку та телебачення України Різник Стефанії, Святослава Різника, Петра Шипки та ювілярів з днем народження.

На нараді голова райдержадміністрації інформував присутніх про підсумки виконання робіт по об’єктах соціальної інфраструктури району в розрізі органів місцевого самоврядування
Під час наради розглянуто найважливіші питання життєдіяльності району: про забезпечення призову громадян на строкову військову службу у ЗСУ, прийняття гідроспоруд на баланс місцевих рад, погодження документації про водні об’єкти для участі в земельних торгах (аукціоні) стану обслуговування доріг, енерго-, газопостачання, зв’язку, соціальних та пенсійних виплат, стану утворення добровільних пожежних команд, боротьби зі злочинністю, санітарно-епідеміологічної ситуації тощо.

Начальник Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області полковник - Ігор Муха інформував, що протягом 10-ти місяців 2017 року до Яворівського ВП ГУНП у Львівській області надійшло 8746 заяв та повідомлень від громадян, що у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року (8537). До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 1359 відомостей про кримінальні правопорушення. Закінчено досудове розслідування по 1307 кримінальних провадженнях. У результаті вжитих заходів за заявами із ознаками кримінальних правопорушень встановлено 208 осіб, які вчинили кримінальне правопорушення.

Начальньник управління соціального захисту населення - Уляна Ганусяк проінформувала про реалізацію проекту «Рука допомоги».

Про підсумки роботи Яворівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області за 10 місяців 2017 року доповів - Юрій Бундз, в тому числі стосовно перевірок цін та тарифів, які контролює держава, про державне регулювання граничних цін на лікарські засоби, про водні об’єкти для відпочинку людей, з виробництва та обігу харчових продуктів у закладах ресторанного господарства, щодо небезпеки інфікування вірусними гепатитами «В» «С» та ВІЛ (СНІДом) у закладах побутового обслуговування, про заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби, про захист бджіл при обробках пестицидами, щодо профілактики африканської чума свиней та пташиного грипу, щодо профілактики ботулізму та особливо небезпечних інфекцій (ОНІ). «Проводиться робота щодо внесення до єдиного реєстру потужності операторів ринку Яворівського району» - акцентував увагу Ю.Бундз.

Начальник управління Державної казначейської служби у Яворівському районі - Галина Гаращук інформувала, шо розпорядникам (одержувачам) коштів державного бюджету визначити пріоритетним казначейське обслуговування через систему дистанційного обслуговування “Клієнт казначейства — Казначейство” та повинні здійснити організаційно-технічні заходи щодо підключення до даної системи з 1 січня 2018 року; з 1 квітня 2018 р. — розпорядникам (одержувачам) коштів обласних, районних бюджетів, міст (у тому числі районів у містах), бюджетів об’єднаних територіальних громад, що створюються згідно із законом та перспективним планом формування територій громад; з 1 липня 2018 р. — розпорядникам (одержувачам) коштів бюджетів територіальних громад сіл, їх об’єднань, селищ.

Голова РДА - Орест Хлян нагадав усім, що у державі, на даний час, на першому місці стоять питання наповнення держбюджету та легалізація робочих місць. По завершенні нарада голова райдержадміністрації дав відповідні розпорядження та доручення.

Прочитано 815 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner