Увійти

Зареєструватися



Середа, 31 січня 2018 06:34

У Яворівській районній раді найбільші зарплати серед місцевих рад

Голова Яворівської райради у 2017 році отримав найбільшу зарплату серед керівників органів місцевого самоврядування на Яворівщині.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

Заробітна плата Володимира Сичака у минулому році, яка включає в себе премію та матеріальну допомогу, склала майже 440 тис. грн., з яких 201,5 тис. грн., – це премія.

На декілька тисяч менша зарплата у голови Яворівської райдержадміністрації - Ореста Хляна, а саме 433,5 тис. грн.

Найбільша премія, 236,4 тис. грн., як і зарплата 411,1 тис. грн., серед очільників міст та селищ Яворівського району, торік була у міського голови Новояворівська – Василя Муравля.

Міський голова Яворова – Павло Бакунець замикає рейтинг по заробітній платі серед керівників Яворівського району та міст. Його зарплата за попередній рік становить 326,9 тис. грн.

Серед сільських голів Яворівщини, найбільшу зарплату отримує селищний голова Немирова –  Микола Бесага.

Самий високооплачуваний заступник у 2017 році - це перший заступник голови Яворівської РДА – Ігор Рак, його річна зарплата становила 404 тис. грн. Трішки менше заробив заступник голови Яворівської районної ради – Володимира Мацелюха, його зарплата становила 390 тис. грн.

За 2017 рік заступник міського голови Новояорівська – Ігор Горін отримав заробітню плату в розмірі майже 312 тис. грн., а заступник міського голови Яворова – Андрій Гаращук, 306,5 тис. грн.

Також не пасуть задніх керуючі справами в місцевих радах. Серед них найбільша зарплатня у керуючого справами Яворівської районної ради – Сергія Сагаля, яка становила 345,8 тис. грн. Трохи менша зарплата у керуючого справами Новяорівської міської ради - Романа Ференца майже 302 тис. грн., а Наталія Тернова - керуюча справами Яворівської міської ради за останній рік заробила – 227 тис. грн.

Серед керівного складу органів місцевого самоврядування найменше оцінюється робота секретаря місцевої ради. Так секретар Новояворівської міської ради – Іванна Попик торік заробила 288 тис. грн., а секретар Яворівської міської ради – Ольга Созанська 235,2 тис. грн. В Яворівській районній раді секретаря на платній основі немає, однак судячи по тенденції він би не був обділений увагою.

Найбільшу разову премію до Дня місцевого самоврядування, в розмірі 24 тис грн., отримав міський голова Яворова – Павло Бакунець. З усіх керівників місцевих рад напевне він найбільше полюбляє це свято.

Прочитано 11526 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner