Увійти

Зареєструватися



Четвер, 26 липня 2018 05:28

Депутат Яворівської міськради відмовився підписувати протокол про корупцію

На депутата Яворівської міської ради Юрія Федорця складено протокол пов’язаного з корупцією.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

25 липня працівники Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції в присутності понятих склали протокол про адміністративне правопорушення пов’язаного з корупцією на депутата Юрія Федорця.

Правоохоронцями встановлено, що Юрій Федорець, який являється депутатом Яворівської міської ради, 13.06.2017 року продав земельну ділянку місті в Яворові площею 700 м2, вартістю 82 700 грн., та не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєва зміни у своєму майновому стані чим вчинив адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією за ч.2 ст.172-8 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Депутат Федорець заявив, що не розуміє чому до нього прийшли працівники поліції без попередження, вимагав якесь рішення суду для того щоб працівники поліції могли з ним спілкуватись, відмовився від підписання протоколу та надавати будь які пояснення.
В подальшому цей адмін протокол буде розглядатись Яворівським районним судом.

Нагадаємо, що депутат Яворівської міської ради Юрій Федорець не зазначив у своїй річній декларації за 2017 рік відомостей про відчуження земельної ділянки, а також не вказав у своїй декларації нерухомість своєї дружини.

Якщо вина депутата Федорця буде доведена в суді йому загрожує накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прочитано 2668 разів

Медіа

1

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner