Увійти

Зареєструватися



Субота, 29 червня 2019 19:10

Парасюк не буде приймати участь в парламентських виборах 2019

Київський апеляційний адміністративний суд відмовив в скарзі на ЦВК

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

Сьогодні, 29 червня, відбулось засідання Київського апеляційного адміністративного суду, який розглядав апеляційну скаргу – Володимира Парасюка, на постанову Центральної виборчої комісії щодо відмови йому в реєстрації кандидатом у депутати до Верховної ради України.

Нагадаємо, що 23 червня на засіданні Центральної виборчої комісії, була прийнята постанова про відмову Володимиру Парасюку в реєстрації кандидатом у народні депутати України, висунутого у порядку самовисування по 122 виборчому окрузі. Причина такої відмови у ЦВК, була платіжка з банку про внесення застави, яку подав не Парасюк від свого імені, а його помічник маючи на це особисте доручення кандидата. Володимир Парасюк таке рішення вважає політичним замовленням, оскільки більшість членів ЦВК – це ставленики колишнього президента Порошенка.

Володимир Парасюк – діючий депутат Верховної ради України, який постійно критикував колишнього президента та його оточення і мав найбільші шанси знову переобратись до Верховної ради України по 122 виборчому округу (Яворівщина та Жовківщина).

«Знаєте, ми все зробили правильно, але суддям просто плювати на закон і справедливість. Вони чують лише вказівки по телефону і давно не чують людей. Ніхто навіть не дивився матеріали справи. Те, що вони зараз зробили - це маленька підніжка, від якої я не впав. Я завжди впевнено стою на ногах, бо ноги в мене сильні. Сьогодні вони мене зробили ще сильнішим» – заявив Володимир Парасюк на своїй сторінці у Facebook.

Прочитано 7590 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner