Увійти

Зареєструватися



Понеділок, 03 квітня 2017 09:38

Наші АТОшники в поїдуть Торонто

Михайло Ляля поїде представляти Україну на перші для нашої держави змагання Invictus, які відбудуться у вересні в Торонто.

Старший солдат 24-ї окремої залізної бригади ім. Данила Галицького був важко поранений під під Дебальцевим. Лікарі змогли врятувати 22-річному хлопцю життя, а от вилікувати наявними засобами не зможуть.

Михайло уродженець невеликого села Свидниці Яворівського району Львівської області. 12 лютого – старший солдат Ляля був важко поранений під час артобстрілу під Дебальцевим. Хлопець отримав травму хребта, голови, множинні переломи ребер, в нього покалічені руки та пошкоджено око.

Ледве живого юнака доправили в реанімаційне відділення Дніпропетровської лікарні. Пізніше, переправили до Київського військового шпиталю. Там Михайло вийшов з коми і переніс операції.

Лікарям доводиться відновлювати дуже пошкоджений хребет, Михайло вірить, що знову зможе самостійно ходити.

З 28 лютого 2017 року на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України у місті Львові триває організована й системна підготовка поранених військовослужбовців Львівщини до національного тестування для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених-2017» (Invictus Games) у складі національної збірної команди України. Ігри відбудуться у вересні 2017 року, в місті Торонто, Канада.

Прочитано 856 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner