Увійти

Зареєструватися



Середа, 25 липня 2018 21:34

Чемпіонат міста Новояворівська з міні-футболу 6х6

20 серпня заплановано розпочати Чемпіонат міста Новояворівська з міні-футболу 6х6 сезону літо/осінь 2018.

Про це повідомляє "Аматорський футбол Новояворівська".

Відбулись деякі зміни в умовах участі команд в даному Чемпіонаті:

1. Кожна команда зобов'язана на свій матч забезпечити одного арбітра. Можна запрошувати суддів з попередніх Чемпіонатів, але домовлятись з ними повинен представник команди (в тому числі і за оплату арбітражу), а не організатор. Безпосередньо перед кожним матчем вирішуватиметься суддя якої команди буде першим, а якої другим в даному поєдинку. Якщо представники команд самі не зможуть домовитись за суддів, буде проведено жеребкування. Якщо команда не забезпечує арбітра на конкретний поєдинок, їй буде зарахована технічна поразка 0:3. Повторне порушення цієї норми автоматично знімає команду з Чемпіонату.

2. Внесок команди за участь в Чемпіонаті складає 1000 грн, які будуть використані на придбання нагород. Також кожна команда авансом повинна дати ще 1000 грн. Якщо ця команда без порушень завершить Чемпіонат, то ці гроші будуть повернені назад. Якщо команда зніметься з Чемпіонату, кошти будуть використані на розсуд організатора. Якщо та чи інша команда не з'явиться на окрему гру або не забезпечить арбітра, з цих грошей буде оплачено оренду майданчика на поєдинок, який не відбувся.

Принцип підбору учасників Чемпіонату міста Новояворівська з міні-футболу 6х6 буде аналогічним попередньому. Тобто гравець повинен мати не менше 16-ти років і мати пряме відношення до Яворівського району: постійне місце проживання в межах Яворівщини, прописка в одному з населених пунктів Яворівщини, постійне місце праці на території Яворівського району, на даний час служба в лавах збройних сил України на території Яворівського району. Також гравці Чемпіонату Новояворівська паралельно не можуть приймати участі в жодних турнірах (аматори, ветерани, студенти), які тривають більше двох днів.

Якщо гравець після першого липня цього року, коли вже завершились перші кола в інших футбольних Чемпіонатах, брав участь в турнірах тривалістю більше двох днів, до участі в даному Чемпіонаті не допускається.

Заявку на участь в Чемпіонаті міста Новояворівська з міні-футболу 6х6 можна подати в електронному вигляді, приватним повідомленням на сторінки організатора в соціальних мережах facebook.comvk.com або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. В заявці вказується прізвище, ім’я та по батькові гравця, повна дата народження, а також додається будь-яка фотографія гравця в електронному вигляді, де чітко видно його обличчя. Усі дані будуть опубліковані в спільнотах "Аматорський футбол Новояворівська" у соціальних мережах facebook.com і vk.com.

Гравці, які брали участь в двох останніх Чемпіонатах (футзал і міні-футбол 6х6) можуть не надавати своєї фотографії і власних даних окрім імені та прізвища.

За кожну окрему гру команда сплачує 150 грн (оренда майданчика та організація). Матчі Чемпіонату відбуватимуться в будні дні, в години, які орендують учасники Чемпіонату (почергово). Резервні дні - субота та неділя. Останній тур відбудеться у суботу.

Остаточні заявки і фінансовий внесок від команди потрібно надати не пізніше 16 серпня включно. На цей раз поступок не буде і це остаточний термін!

За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону: 0979532331 - Богдан.

P.S. Чемпіонат відбудеться за умови участі в ньому не менше трьох команд. Якщо до вказаного теміну не заявиться достатня кількість команд, вищевказані умови можуть бути спрощені...

Прочитано 814 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner