Увійти

Зареєструватися



Четвер, 30 серпня 2018 11:58

Чемпіонат світу з літнього біатлону

Завершився чемпіонат світу з літнього біатлону, який нещодавно проходив в чеському Нове-Мєсто.

Про це повідомляє "Український біатлон".

В склад збірної України з біатлону повернувся новояворівчанин Віталій Кільчицький, який взяв участь у двох гонках чемпіонату світу. Виступ Віталія можна вважати досить непоганим. Так в спринті він посів четверте місце, а в гонці переслідування шосте, обидва рази потрапивши у квіткову церемонію. Щодо виступу збірної України, то наша команда виграла дві нагороди і обидві в гонці переслідування. Так Артем Прима здобув "бронзу" в змаганнях основних команд, а Богдан Цимбал - "срібно" серед юніорів.

До вашої уваги інтерв'ю Віталія Кільчицький після спринтерської гонки: "Потрібно ще підтягти деякі моменти з фінішем, але я вже перебуваю в непоганій формі.

Перед чемпіонат світу я трошки готувався вдома, але було мало часу. Хочу привітати всіх з минулим Днем Незалежності. На цьому чемпіонаті світу в України вже багато четвертих місць, тому, сподіваюся, завтра вже будуть медалі.

На останньому колі я економив сили, щоб додати на заключних метрах дистанції. Але, на жаль, до медалі не вистачило двох секунд. Але взагалі я радий, що сьогодні все так вийшло. Хлопцям теж бажаю підтягнутися, щоб завтра в 6-ці мінімум троє наших було.

Ми з тренером Санітрою добре готувалися, програму підібрали, яка мені підходить. Спасибі Федерації за довіру. Потрібно ще підтягти деякі моменти з фінішем, а так, вважаю, що вже перебуваю в непоганій формі, але потрібно її ще покращувати до сезону.

У стрільбі сьогодні був впевнений, з підходом до рубежу справлявся, і вітру не було. Так що спасибі всім вболівальникам, хто вірив, хто підтримував. Спасибі і всім тим, хто приїхав сюди в Чехію за нас вболівати."

Прочитано 490 разів

Просмотр изображений в онлайн галерее Flickr:
https://www.yavir.net/novunu/sport/item/1983-chempionat-svitu-z-litnoho-biatlonu#sigProId101461f9fe

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner