Увійти

Зареєструватися



Субота, 09 грудня 2017 09:27

Семінар для потенційних конкурсантів у рамках обласного конкурсу мікропроектів на 2018 рік

21 грудня о 13.00 год. у приміщенні сесійної зали Яворівської районної ради відбудуться навчання для потенційних конкурсантів у рамках обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2018 рік.

Про це інформує Львівська обласна рада.

Навчальні семінари проводяться у населених пунктах Львівщини і триватимуть з 11 грудня до 29 грудня включно. Як зазначив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків обласної ради Іван Собко: «Ми доведемо до відома потенційних конкурсантів – сільських, селищних, міських голів, представників виконавчої влади, громадських організацій, ініціативних груп рішення Конкурсної ради в частині пріоритетів, підготовки проектів, загальної кошторисної вартості, максимальної субвенції з обласного бюджету на підтримку ініціатив місцевих громад у 2018 році», - розповів Іван Собко. 

Львівська обласна рада, Конкурсна рада запрошує всіх бажаючих взяти участь у навчальних семінарах з метою належної підготовки місцевих ініціатив (відповідно до вимог умов конкурсу) та для вчасної їх реєстрації на онлайн-платформі, яка буде розміщена на сайті Львівської обласної ради. Варто додати, що реєстрація проектів розпочинається з 11 грудня з 9:00 год. і триватиме до 2 лютого 2018 року до 17:00 год.

Прочитано 1230 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner