Увійти

Зареєструватися



Четвер, 10 травня 2018 06:51

Громада Немирова вимагає зменшення зарплат в селищній раді

Минулого тижня в смт. Немирів Яворівського району відбулись громадські слухання щодо діяльності селищної ради.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

6 травня в Народному домі селища Немирів, ініціативна група місцевих мешканців організували громадські слухання щодо звіту селищного голови Немирова та створення Немирівської об’єднаної територіальної громади.

Головуючим на громадських слуханнях люди обрали Віктора Маркіна, який був одним із ініціаторів цих слухань. Також були присутні сільські голови суміжних сільських рад. Селищний голова Немирова – Микола Бесага проігнорував запрошення та не прийшов на це громадське міроприємство.

До присутніх в залі звернувся Богдан Школик та розповів про фінансові зловживання селищної ради щодо облаштування доріжки на місцевому кладовищі, а також повідомив громаді про високі заробітні плати, які виплачують в Немирівській селищній раді.

Нагадаємо, що голова Немирівської селищної ради отримує найбільшу зарплату серед селищних/сільських голів Яворівського району.

Також виступали інші мешканці Немирова, які висловлювали своє обурення щодо діяльності селищного голови та працівників селищної ради.

На громадських слуханнях обговорили механізми Немирівської об’єднання територіальної громади. Виступили голови Середкевичівської, Смолинської та Дрогомишлянської сільських рад, а також громадські активісти та місцеві мешканці.

За результатами громадських слухань майже одноголосно вирішили дати доручення депутатам та голові Немирівської селищної ради щодо внесенні змін до бюджету ради, зменшення заробітних плат голові та працівникам селищної ради, а також розпочати процес об’єднання Немирівської ОТГ.

Більше інформації на ВІДЕО.

Прочитано 4260 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner