Увійти

Зареєструватися



Субота, 12 травня 2018 15:32

На кордоні з Польщею виявили викрадений мотоцикл та автомобіль

Мотоцикл «Ямаха» та автомобіль «Тойота», які перебували в міжнародному розшуку, виявили співробітники Держприкордонслужби на кордоні з Польщею.

Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Транспортні засоби знаходилися в базі даних Інтерполу, як викрадені. Водії транспортних засобів, громадянин Німеччини та українець, перетинали кордон в пункті пропуску «Краківець». Однак вони були зупинені для подальшої перевірки, оскільки під час прикордонного контролю на їх «залізних коней» спрацювала інформація з бази Інтерполу, яку активно використовують охоронці держрубежу.

Німець на «Ямасі» 2015 року випуску рухався на в’їзд в Україну. За наявною інформацією мотоцикл був викрадений в Німеччині у 2016 році. А от наш співвітчизник на «Тойоті» 2015 року випуску намагався виїхати за межі держави. Як встановили прикордонники, автівка рахується викраденою з листопада 2017 року. По обом випадкам поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві.

З початку року співробітники Держприкордонслужби України реалізували більше 700 спрацювань бази даних Інтерполу, серед яких майже 500 відносно осіб та більше 50 відносно транспортних засобів.

Прочитано 658 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner