Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 29 червня 2018 05:51

Депутат Яворівської міської ради не задекларував продаж земельної ділянки

Депутат ЯМР не зазначив у своїй річній декларації про відчуження земельної ділянки.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net.

Народний обранець Яворівської міської ради – Юрій Федорець, який представляє партію « БЮТ Батьківщина», не зазначив у своїй річній декларації за 2017 рік інформацію про продаж земельної ділянки площею 700 м2. Також немає жодних повідомлень про зміни в майновому стані депутата.

Зазначимо, що за своєї попередньої каденції депутатом, Юрій Федорець безкоштовно отримав від міської ради одну із земельних ділянок під індивідуальне будівництво в місті Яворові по вулиці Маковея.

До слова Юрій Федорець балотувався на посаду міського голови Яворова у 2015 році. У своїй передвиборчій програмі він декларував прозорість у виділенні земельних ділянок в Яворові.
«Перші кроки які я зроблю на посаді міського голови, буде одна з найболючіших питань міста Яворова – це виділення земельних ділянок. Буде проведена повна інвентаризація надання земельних ділянок і оприлюдненні усі списки тих кому були вони наданні, в якій кількості і хто за цим стоїть» - заява Федорця на передвиборчих дебатах.

Це вже не перше приховування доходів депутата. Нагадаємо, що Юрій Федорець не вказав у своїй річні декларації нерухомість своєї дружини.

Прочитано 2213 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner