Увійти

Зареєструватися



Вівторок, 10 липня 2018 09:36

В Новояворівську розпочалось голосування за громадські проекти

9 липня, розпочався етап голосування за громадські проекти, в рамках програми “Бюджет міських ініціатив”.

Про це повідомляє Новояворівська міська рада.

За останні роки в сучасному громадянському суспільстві зросла соціальна активність людей та з’явились активісти, які мають бажання долучатись до вирішення проблем суспільства. Зокрема у жителів м. Новояворівська, виникають ідеї як покращити своє місто, район чи вулицю.

Нововорівська міська рада розробила Положення про Громадський бюджет м. Новояворівська, який визначає основні засади процесу взаємодії органу місцевого самоврядування міста Новояворівська та громадян міста щодо впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету.

Кращі проекти серед тих, які отримали позитивну попередню оцінку, визначають мешканці територіальної громади міста Новояворівська шляхом голосування.

Для того щоб підтримати кращий громадський проект, достатньо проголосувати на сайті Новояворівської міської ради https://novoyavorivsk.pb.org.ua/projects або прийти в пункт голосування – 14 каб, Новояворівської міської ради.

Для здійснення голосування обов’язково необхідно мати:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • діючу електронну(адресу) скриньку;
  • номер особистого телефону.

Шановні мешканці м.Новояворівська, обирайте проект і активно голосуйте за ідеї, які на Вашу думку, є найпріоритетнішими для покращення міста.

Голосування триватиме до 27.07.2018 року.

Прочитано 1195 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner