Увійти

Зареєструватися



Понеділок, 06 серпня 2018 18:43

Яворівщина стане світлішою

Відділ житлово-комунального господарства та інфраструктури інформує про реалізацію проектів з вуличного освітлення Яворівського району.

Про це повідомляє Яворівська РДА

В районі реалізується 24 проекти зовнішнього освітлення, яке є необхідним для населених пунктів. Щоб підвищити рівень освітленості і значно зменшити енергоспоживання проводиться реконструкцію вуличного освітлення (заміна світильників з лампами розжарення і ДРЛ на світлодіодні світильники) та будівництво вуличного освітлення.

Таким чином, станом на 1 серпня 2018 року здійснено будівництво вуличного освітлення в таких населених пунктах як: м.Яворів, с.Підлуби, с.Кам’янобрід, с.Поріччя, с.Прилбичі, с.Оселя, сСмолин, с.Рулево та вздовж дороги М-10 Львів-Краковець (частково), дороги Т-14-25 Миколаїв-Городок-Жовква-Кам'янка-Бузька-Бібрка (частково) та вул. Силікатна в с.Страдч.

Також реконструйовано вуличне освітлення с.Принади та здійснено поточний ремонт вуличного освітлення с.Старичі. Це в сумі становить 1,6 млн грн. з районного бюджету та 538 тис. грн. з обласного.

В найближчий час розпочнуться роботи по будівництві вуличного освітлення с.Бунів, с.Гораєць, с.Калитяки, с.Віжомля, с.Дрогомишель, с.Грушів, с.Старий Яр, с.Новий Яр, с.Поруденко, с.Нагачів, с.Наконечне, м Новояворівськ. Поточні ремонти вуличного освітлення с.Великі Гори, с.Лозино та капітальні ремонти м Яворів.

Добре освітлені вулиці покращують безпеку дорожнього руху та створюють комфортніші умови для жителів населених пунктів.

Прочитано 890 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner