Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 13 квітня 2018 07:26

У Яворові реалізовано перший проект за ініціативи громадськості

Цього тижня, Яворівська центральна районна лікарня отримала нове медичне обладнання для реанімації новонароджених, яке придбано в рамках реалізації проекту «Громадський бюджет».

Про це повідомляє Яворівська міська рада.

Зокрема, лікарня отримала реанімаційний монітор пацієнта G3L Heaco, манжет HIAT для немовлят та сенсор SpO2 виробництва Великобританії.

Лікар – неонатолог пологового відділення Яворівської ЦРЛ Лілія Балаким розповіла, що нове обладнання здійснюватиме контроль над усіма життєво-важливими функціями новонароджених під час реанімаційних заходів, забезпечуватиме моніторинг та аналіз максимальної кількості показників з динамічним відображенням даних на інформативному сенсорному дисплеї.

Зазначимо, що проект «Сучасне обладнання для реанімації немовлят Яворівської ЦРЛ» розробила і запропонувала на голосування мешканка Яворова Ірина Фітель, під час відбору він набрав 226 голосів яворівчан і разом з іншими дев’ятьма проектами потрапив до переліку тих проектів, втілення яких відбуватиметься за кошти Яворівської міської ради.

Нагадаємо, що громадський бюджет (бюджет участі) – це процес, який надає можливість кожному жителю міста брати участь у розподілі коштів міського бюджету шляхом створення проектів для покращення міста та голосувати за них. Будь – який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і таким чином зробити наше місто кращим.

Прочитано 686 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner