Увійти

Зареєструватися



Останні Новини

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО РОСІЙСЬКОГО ВТОРГНЕННЯ СТАНОМ НА 18:00 07.06.2022
07 червня 2022
Триває сто четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Агресор продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України і не полишає спроб встановити контроль над містом Сєверодонецьк. На Волинському та Поліському напрямках без особливих змін. На Сіверському напрямку противник активних дій не проводив. Протягом дня ворог обстріляв населені пункти Сеньківка Чернігівська області, Сопич, Константинівка, Старі Вирки та Велика Писарівка Сумської області. На Харківському напрямку противник веде бої з метою утримання зайнятих рубежів, продовжує
15 травня 2022
Оперативна інформація станом на 18.00 15.05.2022 щодо російського вторгнення.
09 травня 2022
Розпочалась сімдесят пʼята доба героїчного протистояння Українського народу
01 травня 2022
Невизнане Придністров’я продовжують готувати до війни з Україною. На території
01 травня 2022
Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на 06.00 першого
16 квітня 2022
Оперативна інформація станом на 18.00 16.04.2022 щодо російського вторгнення.

Статті

Преображення Господнє

Історія свята та що потрібно класти у кошик.

19-08-2017
Пам’ятка: як діяти, якщо почнеться штурм вашого міста

Заклейте вікна скотчем Клеїти слід всю поверхню вікна! Стрічка у стрічку, а не хрест-навхрест. Не

05-03-2022
Мобільні шахраї, як вас обманюють по телефону

У час новітніх технологій, коли можливість відправляти СМС чи телефонувати є у кожного, цим користую

10-04-2017
ЧАТ-БОТИ, які допоможуть подолати окупанта й допомогти собі та близьким.

Аби знайти бота, просто копіюєте його назву (починається з @) та вставляйте у вкладку «Пошук» (вікон

09-03-2022

Суспільство

Економіка

Освіта

Спорт

28 березня, 2019

Інтерв'ю Василя Прийми

1393 переглядів

28 березня, 2019

Турнірі з футболу "Antalya Cup"

1074 переглядів

1. Продаж товарів і надання послуг, заборонені чинним законодавством. Товари, заборонені до продажу і / або вилучені з цивільного обороту.

2. Предмети, продавати які користувач не має права. Заборонено продаж товарів і надання послуг, за якими на адресу Адміністрації був направлений офіційний запит від правовласника ТМ (торгової марки) або власника патенту.

3. Будь-яка зброя (комплектуючі і аксесуари до нього), крім антикварного. Якщо ніж, лук, арбалет і інші види метальної зброї не є холодною зброєю, вам необхідно прикріпити до оголошення сертифікат або висновок МВС, про те, що даний товар не є холодною зброєю. Також вказати в описі оголошення ГОСТ, ТУ і призначення ножа, цибулі, арбалета або іншого виду метальної зброї так, як це описано в сертифікаті. Згідно ЗУ "Про ліцензування видів господарської діяльності" все пропозиції виготовлення та ремонту вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї і т.п. повинні мати ліцензію в описі оголошення або у вигляді фото.

4. Бойові транспортні засоби.

5. Спеціальні технічні засоби для зняття інформації з каналів зв'язку, інші засоби негласного отримання інформації (мікронавушники, брелки-камери, окуляри з вбудованою камерою, годинник-камера і подібне); предмети, пов'язані з діяльністю правоохоронних органів (радіоелектронні і спеціальні технічні засоби).

6. антирадари, радари-детектори, рамки-шторки, антіпрослушка, антижучки і подібні технічні пристосування.

7. Засоби активного та пасивного захисту (електрошокери, газові балончики, газові пістолети, зброя з гумовими кулями, світлошумові ефекти, сигналізатори, гумові кийки, наручники), спецзасоби, що містять препарати сльозоточивої та дратівної дії, які відносяться до спеціальних засобів активної оборони, що застосовуються правоохоронними органами.

8. Митний конфіскат.

9. Товари медичного призначення, лікарські препарати, ветеринарні препарати, деякі біологічно активні добавки (ТМ Ліда, Далі, Міазомі, Баша; Тонгкат (Tongkat)), стероїди, анаболіки, віагра. Якщо ви продаєте БАДи, обов'язково вказуйте в тексті оголошення факт того, що препарат є біологічно активною добавкою.

10. Людські органи, донорські послуги (здам / куплю кров / сперму і подібне).

11. Послуги сурогатного материнства, грудне молоко.

12. Вибухові, піротехнічні речовини і матеріали.

13. Наркотичні, психотропні речовини, отрути, отруйні речовини і їх замінники, а також рослини та інгредієнти, що використовуються для їх приготування. Галюциногенні рослини, гриби і похідні з них продукти.

14. Тварини і рослини, занесені до Червоної Книги. Оголошення про продаж тварин, вирощених в розплідниках, але включених в Міжнародну Червону книгу, має обов'язково містити: правильне і повне найменування тварини, назва розплідника і / або посилання на офіційний сайт розплідника. Без цих даних оголошення не допускається на OLX.

15. Програмне забезпечення, клони додатків.

16. Піратські оптичні носії з нелегальними копіями фільмів, музики, ігор.

17. Контрабандні товари і крадене майно.

18. Транспортні засоби, що перебувають в розшуку; без документів.

19. Державні нагороди, відзнаки про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

20. Віртуальні гроші, інструменти, програми, прилади і їх комплектуючі для заробітку або генерації віртуальних валют.

21. Іноземна валюта та / або інші валютні цінності (за винятком продажу для нумізматичних цілей).

22. Підроблені грошові знаки і підроблені знаки поштової оплати.

23. Акції та інші цінні папери, що належать третім особам.

24. Діючі (в тому числі з простроченим терміном дії) або мають силу державні посвідчення особи і документи будь-яких існуючих країн світу (паспорта, id-карти, права, студентські квитки, залікові книжки, дипломи, проїзні квитки, перепустки, дозволи, сертифікати, ліцензії і подібне), а також бланки цих документів.

25. Виготовлення та продаж номерних знаків (стандартних, іменних, елітних і подібне), послуга відмотування пробігу автомобіля.

26. Офіційні бланки, форми суворої звітності.

27. Готові дипломні роботи, курсові, магістерські роботи, конспекти лекцій.

28. Спамерські бази, товари і послуги, які можуть сприяти несанкціонованої розсилки. Парсинг: пропозиція послуг і програмного забезпечення.

29. Бази даних, що містять персональні дані (анкетні).

30. Матеріали, що містять державну, банківську або комерційну таємницю.

31. Матеріали, що порушують таємницю приватного життя, що посягають на честь, гідність і ділову репутацію громадян і юридичних осіб.

32. Алкогольні напої; табачні вироби; самогонні апарати; продукція, що містить етиловий спирт.

33. Продукти харчування з вичерпаним терміном придатності.

34. Шкури, роги, кінцівки і опудала рідкісних і перебувають під загрозою зникнення видів тварин.

35. Інформація про сумнівні фінансові послуги (наприклад, «Кредит за годину. Без застави і поручителів»; «Продаж / обмін підтвердженого податкового кредиту»; «Допомога в платіжних системах» тощо).

36. Шахрайство, вимагання, прохання чи пропозицію матеріальної допомоги і підтримки в будь-якій формі, в тому числі оголошення «стану спонсором», «шукаю спонсора», «зроблю матеріальну підтримку», «шукаю матеріальну підтримку», «комерція» і подібне .

37. Універсальні ключі (для вхідних дверей, для різних замків).

38. Предмети із зображенням нацистської, комуністичної символіки, крім антикваріату в рубриці Колекціонування.

39. Ікла моржа, бивні слона, мамонта, зуб кита (кашалота) не в виробі, а також дорогоцінні метали (продаж, покупка) і дорогоцінне каміння (продаж, покупка) не в виробі.

40. Пропозиції, товари / предмети, пов'язані з окультної тематикою (привороти, змови, гадання, сатанізм, ритуали, чаклунство, відьми, магія, цілительство, екстрасенси і т.д.), а також особисті рукописи з даної тематики.

41. Інформація, єдиною метою якої є просування інших інтернет-ресурсів або інтернет-магазинів (немає товару / послуги та його опису; або перераховані всі товари, які продаються в даному магазині, наприклад: «Ми - інтернет-магазин побутової техніки, продаємо холодильники , праски, телевізори та ін. »).

42. Розміщення оголошень про рекламу оффлайн-магазинів.

43. Матеріали, які можуть використовуватися як наклеп на людину або групу людей. Заклики до страйку, протесту, пропозиції взяти участь в будь-яких аукціонах, лотереях, мітингах і подібне.

44. Активатори програм, ключі компакт-диска, реєстраційні номери, пропозиції баз оригінального програмного забезпечення.

45. Браконьєрські інструменти та обладнання (електровудки, сітки, капкани і подібне), а також послуги з їх виготовлення.

46. ​​Облікові записи месенджерів (ICQ, Skype і подібне), адреси електронної пошти, акаунти соціальних мереж.

47. Послуги, пов'язані з пропозицією допомоги в системах азартних ігор, які містять парі.

48. Секс послуги, проституція, будь-які послуги інтимного характеру, види масажу: еротичний, боді, лінгама. Також будь-які товари інтимного (сексуального) призначення.

49. Сумнівні пропозиції роботи, в тому числі в мережі Інтернет без вказівки фізичної адреси і прямих контактів роботодавця (робота для всіх, обробка електронної пошти на дому, робота без вкладень, пасивний дохід і подібне).

50. Пропозиції роботи в нічних клубах за кордоном; веб-моделями; пропозиції послуг свінгер-клубів; ескорт-послуги; перекладачі / перекладачки в шлюбні агентства; сборка ручек на дому і подібні.

51. Інформація з пропозицією агентської діяльності (агент ПриватБанку), торгового представництва або будь-який інший діяльності, яка вимагає вербування інших членів, субагентов, субдістрібьюторов, пропозиції заробітку на фондових ринках, діяльності трейдера (Форекс-трейдинг, MMCIS і подібне).

52. Інформація з пропозицією франчайзингу, багаторівневого (мережевого) маркетингу (Avon, Oriflame і подібні), крім розділу Бізнес і послуги.

53. Нерухомість: пропозиції від так званих «інформаційних» агентств. Зверніть увагу: чітку вказівку інформації про агентство (назва компанії та контактні дані) є ОБОВ'ЯЗКОВИМ умовою для користувачів, що представляють агентство нерухомості. Якщо ця інформація не зазначена в оголошенні, Ваш обліковий запис може бути заблокована.

54. Пропозиції послуг з працевлаштування, згідно ЗУ «Про зайнятість населення». Допускаються тільки безкоштовні для здобувача пропозиції послуг посередників з працевлаштування в Україні. Всі пропозиції від посередників з працевлаштування за кордоном повинні мати відповідну ліцензію або наказ Міністерства соціальної політики України. Номер і серія ліцензії або дата і номер наказу обов'язково вказуються в описі оголошення.

55. Інформація про різнорідних особистих речах і предметах в одному оголошенні. Некоректно: «Продаю плаття і туфлі», «Продам телевізор і холодильник», «Продаю все, що на фото» і подібне. Допускається інформація про один предмет в одному окремому оголошенні або кілька предметів в одному оголошенні, коли всі вони продаються комплектом за загальну ціну.

56. Будь-які нові оголошення про знайомства, дружбу, легких відносинах.

57. Б / у білизні (бюстгальтери, труси, боді, панчохи, колготки, корсети).

58. Шпаргалки (годинник-шпаргалки, ручки-шпаргалки і подібне).

59. Пропозиції поповнення рахунку мобільного номера телефону за допомогою переказу коштів, нарахування бонусів.

60. Пропозиції послуг ручного і програмного розміщення, розсилка оголошень на будь-яких ресурсах, а також вакансії на дану посаду.

61. Товари / послуги, які посягають на територіальну цілісність і недоторканність України.

62. Продаж політичних партій, громадських організацій та фондів.

63. Індивідуальна бронезащита: бронежилети (різних типів і класів захисту), захисні каски (різних типів і класів захисту), жорсткі захисні елементи (бронепластини окремо), куленепробивні щити, чохли до бронежилетів і т.д

64. Коробки від планшетів, мобільних телефонів, ноутбуків без пропозиції продажу самого девайса.

Також заборонені оголошення, які не мають сенсу або містять наступне:

1. Будь-які предмети і послуги, що не відповідають основам правопорядку і моральності.

2. Пропаганду і / або заклики до насильства, расової ненависті, протиправних дій.

3. Еротику, порнографію, в т.ч фото еротичного чи порнографічного змісту.

4. Дискримінацію за національною, расовою, релігійною, статевою та іншими ознаками.

5. Ненормативну лексику, а також образливі висловлювання, в т.ч. расистського і релігійного спрямування.

6. Опис і / або коментарі щодо будь-яких способів шахрайства і / або вимагання.

7. Інформацію, написану транслитом.

8. Інформацію, написану на будь-якій іноземній мові, крім державної та російської (в окремих випадках англійську мову допускається).

9. Множинні орфографічні помилки, які спотворюють зміст і вводять в оману.

Останні додані Оголошення