Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 13 квітня 2018 05:04

Львівська ОДА передасть в оренду водні об’єкти на Яворівщині

На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися 11 квітня у Департаменті екології та природних ресурсів, в оренду передали три земельні ділянки разом із водними об’єктами.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

В обласній адміністрації зазначають, що надання в оренду водних об’єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів. Йдеться не лише про надходження додаткових коштів до місцевих бюджетів від сплати орендної плати, розвиток рибництва, створення нових робочих місць, але й про прозорий механізм та вільний доступ учасників до аукціону, ефективне та раціональне використання водних об’єктів, здійснення та забезпечення належного контролю за якістю вод.

Одночасно повідомляють, що у Департаменті екології та природних ресурсів  підготовлено документацію на ще вісім водних об’єктів, право оренди на які вже невдовзі буде виставлено на аукціон. Дві земельні ділянки у Яворівському районі, зокрема :

  • Земельна ділянка разом із водним об’єктом, які розташовані на території Порічанської сільської ради (за межами населеного пункту) Яворівського району Львівської області, площею 21,0877 га, в тому числі площа водних об’єктів 8,8835 га, 3,3748 га, 6,5826 га;
  • Земельна ділянка разом із водним об’єктом, які розташовані на території Залузької сільської ради (за межами населеного пункту) Яворівського району Львівської області, площею 22,1800 га, в тому числі площа водних об’єктів 2,9727 га, 5,9545 га, 7,2636 га.
Прочитано 2303 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner