Увійти

Зареєструватися



Субота, 16 вересня 2017 14:03

У Яворівському районі реалізовують програму «Питна вода»

На Яворівщині в рамках програми «Питна вода» реалізовують проекти з забезпечення населення якісною водою.

Про це повідомляє кореспондент Yavir.net.
За результатами конкурсу по відбору інвестиційних проектів у межах реалізації програми «Питна вода» на 2012-2020 роки у Львівській області Департаментом розвитку і експлуатації житлово-комунального господарства було відібрано 16 проектів будівництва та реконструкції водогонів та водопровідних мереж. Відповідно до розпорядчих документів Львівської ОДА три проекти реалізовуються на території Яворівського району у селах Страдч, Краковець та Вороців.
У с.Страдч будівництво водопроводу здійснюється по вулицях Лісова, Зелена та Силікатна. Виконавцем робіт є ТзОВ «Західбуденергозбереження», яке у 2016 році займалось будівництвом баскетбольного майданчика на стадіоні ім. Є.Смука у м.Яворові. За проведення водогону у с.Страдч на рахунок підприємства вже перераховано кошти в сумі 449 тис.грн, з них з місцевого бюжету співфінансовано  220 тис.грн.
Реалізацію проекту по будівництву водопостачання у смт.Краковець ціною 1 млн.126 тис.грн, доручено ТзОВ «Компанія Комунальник», для чого із місцевого бюджету виділили 630 тис.грн. У 2016 році ТзОВ «Компанія Комунальник» займалась реконструкцією водопроводу по вулиці Гоголя у смт.Шкло, за що отримала 320 тис.грн.
Цікавим залишається той факт, що обидві фірми, які здійснюють реалізацію проектів по будівництву і реконструкції водопостачання у Яворівському районі зареєстровані за однією юридичною адресою: м.Львів, просп. Чорновола, 67.
Для забезпечення питною водою мешканців вулиць Кривоноса, Річкова та Івасюка с.Вороців передбачалось витратити із місцевого бюджету 141 тис.грн., проте жодної інформації про факт проплати за реалізацію проекту немає.
Всього у Львівській області затвердили проектів на суму 14 млн.грн. Основними критеріями, якими члени конкурсної комісії керувались під час здійснення оцінювання були обсяги спів фінансування, приналежність до зони депресійної лійки, хімічний та бактеріологічний склад води, а також кількість населення, яким буде покращено якість надання водопостачання.

Прочитано 1689 разів

Просмотр изображений в онлайн галерее Flickr:
https://www.yavir.net/novunu/ekonomika/item/901-u-yavorivskomu-rajoni-realizovuyut-programu-pitna-voda#sigProId2ac6167ca5

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner