Увійти

Зареєструватися



П'ятниця, 20 квітня 2018 17:32

Контрабанда цигарок та сто євро хабара

Прикордонники відділу «Краківець» попередили два випадки переміщення через кордон товарів у сховках та не пропустили в Україну ще одного хабародавця.

Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Впродовж вчорашньої доби, в пункті пропуску «Краківець», що на українсько-польському кордоні, прикордонники виявили двоє схованок в автомобілях, що прямували до Польщі, в яких перевозились контрабандні цигарки. У першому випадку з мікроавтобусу Рено під керуванням 37-річного мешканця Рівненщини правоохоронці вилучили 210 пачок цигарок. Згодом на поглиблену перевірку було направлено вантажівку з паливними гранулами. З-під настилу підлоги причепу прикордонники дістали 920 пачок тютюнових виробів. В обох випадках цигарки були вилучені представниками ДФС України.

Крім того, в пункті пропуску було зафіксовано чергову спробу підкупу прикордонника під час виконання службових обов’язків з охорони державного кордону. В’їжджаючи в Україну, виходець з Вірменії надав на паспортний контроль документ особи без громадянства виданий у Франції. Візової відмітки України у подорожнього не було, тому прикордонник прийняв рішення про відмову у пропуску. Натомість чоловік спробував вручити правоохоронцю неправомірну вигоду в розмірі 100 євро аби таки перетнути кордон. Звісно що з такими незаконними пропозиціями його було передано представникам Нацполіції України, попередньо зафіксувавши всі докази вчинення кримінального правопорушення.

Прочитано 1085 разів

Просмотр изображений в онлайн галерее Flickr:
https://www.yavir.net/novunu/kryminal/item/1627-kontrabanda-tsyharok-ta-sto-ievro-khabara#sigProIdc43500ca8f

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner