Увійти

Зареєструватися



Субота, 19 травня 2018 05:15

В Яворові розпочався судовий процес над Наконечнянським сільським головою

Захисники сільського голови намагались повернути обвинувальний акт на доопрацювання.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net.

Яворівський районний суд розпочав слухання кримінальної справи про обвинувачення колишнього сільського голови Наконечнянської сільської ради – Мирона Гули. Якого підозроють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч3. ст.368, а саме одержання хабара в особливо великому розмірі службовою особою за виділення ділянки учаснику АТО.

Нагадаємо, що 4 січня 2018 року сільського голову с. Наконечне затримали під час отримання хабара, який вимагав 300 000 грн. від учасника АТО за виділення земельної ділянки під ОСГ.

Під час підготовчого судового засідання, яку відбулось 18 травня в приміщенні Яворівського районного суду, захисники Мирона Гули просили суд відправити обвинувальний акт на доопрацювання в прокуратуру. Оскільки на їхню думку він не відповідає нормам Кримінально-процесуально кодексу України та судовій практиці Європейського суду з прав людини. В свою чергу прокурор, який представляє сторону обвинувачення, заявив, що клопотання захисників Гули є не обґрунтованим та таким, що не підлягає задоволенню.

Після нарадчої кімнати суддя Яворівського районного суду Кондратьєва Н.А. винесла ухвалу, якою відмовила у клопотанні захисникам екс-голови Наконечнянської сільської ради та призначила судовий розгляд на 24 травня о 10:30год.

Більше інформації на ВІДЕО.

Прочитано 3587 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner