Увійти

Зареєструватися



Вівторок, 29 травня 2018 16:27

В селі Новини відкрили оновленний Народний дім

29 травня відбулося відкриття Народного дому після ремонтних робіт у с.Новини, Яворівського району.

Про це повідомляє Яворівська РДА.

З усіх навколишніх сіл та хуторів зібралися люди від найменшого до найстаршого на освячення Народного дому отцем місцевої церкви.

Участь взяли і очільники району: голова Яворівської районної державної адміністрації - Орест Хлян та голова районної ради - Володимир Сичак.

Після освячення усіх присутніх запросили на концертну програму ,присвячену відкриттю народного дому. Зал був переповнений вщент.

До слова були запрошені голова Яворівської РДА Орест  Хлян та голова Яворівської райради Володимир Сичак, депутат Львівської обласної ради Дмитро Пазин, голова Залузької сільської ради Максимик Василь. На концерті вшанували пам'ять Героя, свого земляка,який загинув у боротьбі з російським агресором, Тараса Пазина.

Голова Яворівської райдержадміністрації Орест Хлян наголосив на тому, що уже завтра Народний дім буде укомплектований глядацькими кріслами. Такий народний дім - це окраса села, а діти, які його відвідуватимуть виростуть справжніми патріотами і з гідністю прославлятимуть на різних мистецьких конкурсах ім'я Героя Тараса Пазина. А це найкраща пам'ять для ГЕРОЯ!

Прочитано 1020 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner