Увійти

Зареєструватися



Четвер, 09 листопада 2017 06:23

На Яворівщині розпочався проект з попередження підліткової злочинності та травматизму на дорогах

Проект реалізовує Благодійна організація «Твоє право» за сприяння Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В рамках проекту організатори спробують об’єднати зусилля педагогів, батьків та поліції для проведення у 24-х школах Яворівського району п’ятимісячної «Школи безпечного життя».

Школярам запропонують факультативно прослухати курс з десяти тематичних занять, які дадуть їм можливість сформувати навички правильної поведінки у ситуаціях, що несуть небезпеку, краще розуміти правила дорожнього руху та уникати ситуацій, що можуть призвести до негативних наслідків. Інформація надаватиметься у вигляді практичних вправ, переглядів відеороликів та інтерактивних презентацій.

«З дітьми не можна говорити про безпечне життя сухо, завчено. Тоді найправильніша інформація може не сприйнятись креативним дитячим розумом. Ми постараємось залучити дітей у змагальницький процес, використати їх природній азарт задля найкращого засвоєння пропонованого матеріалу», - зазначив керівник проекту Андрій Гнида.

В рамках проекту працівники сектору превенції Яворівського відділу поліції взяли участь у навчально-тренувальних лекціях із попередження злочинності серед дітей.

Окрім того, Благодійна організація «Твоє право» упродовж восьми місяців навчатиме дванадцятьох правоохоронців - працівників ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції, навичкам ефективного спілкування з підлітками і згодом вони самі проводитимуть навчання для учнів.

Завершиться навчання великою грою на знання правил дорожнього руху та поведінки у нетипових ситуаціях – із переможцями та цінними призами.

Прочитано 832 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner