Увійти

Зареєструватися



Понеділок, 04 грудня 2017 18:30

Філософська мандрівка творчістю Григорія Сковороди у Янові

4 грудня відбулася третя студійна зустріч у філософську мандрівку «Філософія самопізнання у творчості Григорія Сковороди».

Про це повідомляє Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка.

кандидат філологічних наук, доцент, викладач кафедри гуманітарної освіти ЛОІППО Анна Богосвятська та учні 10 класу подарували вчителям школи незвичний урок.

Нагадаємо, що в Янівській школі розпочато діяльність авторської методичної студії «Формування особистісно гуманного простору в школі».

Десятикласники мандрували у часі та просторі, пізнаючи себе, світ, знайомлячись із філософським вченням українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога Григорія Савовича Сковороди.

«Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю,» - говорить великий Мислитель. «Любов має керувати учителем у своїх його діяннях,» - каже одна з перших заповідей гуманної педагогіки.

Чергова студійна зустріч в форматі відкритого уроку засвідчила наступне: попри усе розмаїття форм та методів навчання (традиційних та інноваційних) в центрі уваги учителя повинна завжди залишатися велика ЛЮБОВ та щира увага до ДИТИНИ.

Прочитано 759 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner