Увійти

Зареєструватися



Понеділок, 30 квітня 2018 14:26

Учні з Новояворівська прийняли участь у Всеукраїнському турнірі юних істориків

20 – 24 квітня відбувся ювілейний XX Всеукраїнський турнір юних істориків в місті Вінниця.

Про це повідомляє Новояворівська міська рада.

Львівщину на турнірі представляли учні з Новояворівська:
• Марія Афанасьєва, учениця 10-А класу Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3, у складі команди збірної Львівської області «Клуб 77» (учитель – Стецькович Л.М.);
• Кутна Оксана, учениця 10 класу Новояворівського НВК “ЗОШ ІІ ст. – ліцей, у складі команди збірної Львівської області «Клуб 77» (учитель Мельничук Н.Д.);
• Лєра Попович та Рокошевська Марта , учениці 9-В класу Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, у складі команди Львівської області «INVICTA» (учитель – Cкоцуляк Р.В.).

До турніру наших учнів готували досвідчені педагоги, вчителі історії Новояворівської ЗОШ І –ІІІ ступенів №3 Стецькович Лілія Михайлівна та Горгут Галина Василівна.

Під час відбіркових ігор дівчата показали свою ерудованість, вміння аналізувати історичний матеріал, доводити та захищати думку команди, за що наших учнів неодноразово відзначали відмінними оцінками.

У півфіналі командам Львівської області випала нагода змагатися з найкращими збірними зі всієї України, в тому числі з майбутніми та минулорічними переможцями. За загальними підрахунками команди “Клуб 77” та “INVICTA “ отримали високі бали.

Після напружених баталій була можливість поспілкуватися та подружитися з інтелектуальною молоддю з всієї України. Учасники турніру відвідали цікаві історичні місця та цікаві заходи у м. Вінниці.

24 квітня відбулося офіційне закриття турніру. На ньому відомі історики України висловлювали своє захоплення та вдячність учням, які гідно підготувалися до турніру.

Також команда “Клуб 77” здобула особливе звання – “Кращого доповідача” у питанні про Голокост та українських праведників.
Команда “INVICTA“ здобула звання – ” Кращої командної гри в опонуванні” (у цьому ж питанні).
Команди “Клуб 77” та “INVICTA “ здобули заслужене ІІІ місце.
Під час нагородження команд з Львівщини, учасники з інших міст України аплодували їм стоячи.

Прочитано 1046 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner