Увійти

Зареєструватися



Середа, 05 вересня 2018 18:22

Яворівська гімназія ім. Осипа Маковея очолила рейтинг шкіл Яворівщини

За підсумками ЗНО 2018 року інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області.

Про це повідомляє Освіта.ua

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2018 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

В даному рейтингу Яворівська гімназія ім. Осипа Маковея посідає першу сходинку на Яворівщині та четверту серед шкіл Львівської області. Варто зазначити, що Яворівська гімназія у 2018 році, як і в 2017 та 2015 році, увійшла в ТОП - 200 кращих шкіл України та в ТОП-100 серед гімназій та ліцеїв України.

Друге місце серед шкіл Яворівського району зайняв Новояворівський НВК "ЗОШ ІІ ст. - ліцей", який цього року здав свої лідерські позиції та заледве увійшов в ТОП – 10 шкіл Львівщини. Нагадаємо, що Новояворівський ліцей у 2017 був одним з найкращих навчальних закладів Львівщини.

Третє місцє в районному рейтингу ЗНО, другий рік поспіль, посідають випускники Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

На четверту сходинку піднялась Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Навчальний заклад, який у 2017 році займав 7 місце в рейтингу шкіл, цьогоріч зусиллями учнів та педагогів Новояворівська школа № 2 увійшла до лідерів, впевнено випередивши Шклівську ЗОШ І-ІІІ ст., та Новояворівську ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

Ну і замикає п’ятірку лідерів в рейтингу шкіл Яворівщини, Кам’янобрідська ЗОШ І-ІІІ ст. імені Петра Андрусіва. Важливо відзнатичи - учні невеликої сільської школи демонструють добрі знання, які відкривають двері майбутнього.

Вітання випускникам, батькам та педагогам вищезазначених навчальних закладів.

Прочитано 3772 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner