Увійти

Зареєструватися



Вівторок, 28 травня 2019 11:46

В селі Бунів на Яворівщини банкет для випускників влаштували у школі

Для випускників свято з частуваннями і танцями влаштували в класах, а для батаків у шкільній їдальні.

Минулого тижня, 24 травня, у Бунівській ЗОШ І-ІІ ст. ім. Юрія Липи, директор школи разом з батьками влаштували випускний вечір та банкет в приміщенні школи з частуваннями та алкогольними напоями.

Як заявив директор школи – Юрій Больбан, вони не вперше проводять подібного роду заходи та нічого поганого в цьому не бачать, оскільки всі поводять себе культурно. Навіть незважаючи на те, що Міністерством освіти та науки України видано Наказ і різного роду інших документів про заборону проведення таких міроприємств.

На свято випускників місцеві мешканці викликали працівників поліції, оскільки помітили розпивання неповнолітніми дітьми спиртних напоїв на території та в приміщенні школи. За даним фактом правоохоронці проводять перевірку.

В свою чергу у відділі освіти Яворівської РДА також проводять службову перевірку. Як зазначив керівник відділу освіти – Володимир Байда, про даний захід дирекція школи його або відділ освіти не повідомляли.

Наступного дня, місцеві мешканці, які приходять до криниці на території школи для забору питної води, помітили, що в криниці накидано багато пляшок з під спиртного та одноразові стаканчики. Працівники школи стверджують, що з даного колодязя періодично відбувається забір води для приготування їжі в шкільній їдальні. Про даний випадок була повідомлена Яворівська районна санітарно-епідеміологічна служба, працівники якої відібрали проби пітної води на аналізи.

Прочитано 12473 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner