Увійти

Зареєструватися



Неділя, 01 липня 2018 17:33

В Немирові залишається загроза «колапсу» з питною водою

На водопостачання в селищі депутати виділили 300 тис. грн. Це менше ніж річна зарплата селищного голови.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

26 червня відбулась чергова сесія Немирівської селищної ради. Основними питаннями порядку денного були зміни до місцевого бюджету, зміни посадових окладів апарату селищної ради та преміювання селищного голови ну і звичайно земельні питання.

Через заборгованість селищної ради за водопостачання місцевому санаторію, в смт. Немирів було обмежено водопостачання і лише після рішення сесії про виділення коштів на погашення боргу включили воду для населення. Однак місцеві активісти заявляють, що це тимчасове вирішення проблеми і скоро в Немирові буде «колапс». Для вирішення цих питань ініціативна група з місцевих мешканців пропонує створити комунальне підприємство, діяльність якого буде спрямована виключно на забезпечення водопостачання населенню.

Також бурхливе обговорення, під крики «Ганьба» обурених місцевих мешканців, відбулось під час обговорення питання про преміювання селищного голови та апарату селищної ради. Однак з мінімальною перевагою в один голос рішення було прийнято. Микола Бесага також голосував за дане рішення всупереч Закону України «Про запобігання корупції».

Нагадаємо, що селищний голова смт. Немирів – Микола Бесага, отримує найбільшу зарплату серед голів сільських рад на Яворівщини.

До слова, на громадських слуханях, які відбулись 6-го травня 2018 року, громада Немирова вимагала зменшення заробітної плати для голови та апарату селищної ради.

Варто також зазначити, що підчас голосування за рішення селищної ради не було лічильної комісії, а весь підрахунок голосів проводив секретар селищної ради.
Нагадаємо, що у Яворівському відділі поліції вже проводить досудове розслідування по факту підроблення офіційних документів.

Більше інформації на ВІДЕО.

Прочитано 1945 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner