Увійти

Зареєструватися



Неділя, 12 серпня 2018 07:31

Земельні питання то святе

10 серпня відбулась чергова сесія Яворівської міської ради.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

На сесію прийшло та зареєструвалось 19 депутатів ЯМР з 26 обраних. Оскільки міський голова Яворові – Павло Бакунець, перебуває у відпустці після нещодавнього одруження, головуюча на сесії була секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська. Секретаря сесії не було.

Лише одне питання порядку денного стосувалось господарської діяльності міста, а саме внесення змін міського бюджету на 2018 рік. Всі решта, а це більше як 45 питань розглядали земельні питання.

Зокрема депутати прийняли шість рішень про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (ОСГ) та садівництва, загальною прощею більше як 0,7 гектара. Та надали декілька дозвілв на виділення земельних ділянок під будівництво гаражів.

Затвердили сім детальних планів територій для індивідуальної житлової забудови та надали дозвіл для розроблення чотирьох детальних планів території для індивідуальної житлової забудови та будівництва гаражів.

Надали сім дозволів на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального будівництва та обслуговування житлових будинків (ОЖБ).

Затвердили дев’ять проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та безоплатну передачу їх у приватну власність. Одну з яких ділянок передали у власність сину депутата Яворівської міської ради - Івана Вербенця.

А також депутати затвердили декілька грошових оцінок земельних ділянок та надали дозвіл на виготовлення експертної грошової оцінки землі.

Нагадаємо, в Яворівській міській рада зареєстровано багато заяв для виділення земельних ділянок учасникам АТО та інших пільгових категорій. Однак таких заяв на сесії Яворівської міської ради не розглядалось.

Більше інформації на ВІДЕО.

Прочитано 1574 разів

Медіа

Просмотр изображений в онлайн галерее Flickr:
https://www.yavir.net/novunu/polityka/item/1950-zemelni-pytannia-to-sviate#sigProId418ff75aa1

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner