Увійти

Зареєструватися



Понеділок, 22 липня 2019 09:38

Яворівщина та Жовківщина обрали собі нового Народного депутата України

По 122-му виборчому окрузі перемогу здобув - Павло Бакунець

Про це повідомляє Yavir.net

Наразі окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу № 122, ще опрацьовує протоколи з мокрими печатками, однак згідно паралельного підрахунку голосів вже можна з впевненістю констатувати, що міський голова Яворова – Павло Бакунець, переміг на виборах до верховної ради України 21 липня 2019 року. Кількість виборців, які прийняли участь у голосуванні (явка), склала близько 52,5%.

Варто зазначити, що відрив по голосах від його найближчого конкурента - Віталія Андрейка, склав близько 1000 голосів, а це зовсім не багато як для нашого одномандатного виборчого округу.

Павло Бакунець, скоріше за все, буде єдиним представником в Українському парламенті від партії Самопоміч, яка його висунула на цих виборах.

Втім варто зазначити, що якби вибори до Верховної ради України проходили за новим виборчим кодексом, то Павло Бакунець, незважаючи на свій найвищий результат, не потрапив би до Українського парламенту. Оскільки партія, яка висунула Бакунця – Самопоміч, не подолала 5% бар’єр. На відміну від Віталія Андрейка, партія якого проходить до Верховної ради України.

До речі Павло Бакунець - перший народний депутат, за роки незалежності України від нашого виборчого округу, який родом з Яворова.

Прочитано 11482 разів

1

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner