Увійти

Зареєструватися



Середа, 25 жовтня 2017 06:52

Моніторингова команда ОБСЄ спілкувалась з чиновниками Яворівщини

Вчора, 24 жовтня 2017р в приміщенні Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості відбулася зустріч спостерігачів ОБСЄ та начальників структурних підрозділів Яворівської районної державної адміністрації.

Про це інформує Яворівська РДА.

У зустрічі взяли участь заступника голови Яворівської РДА Ірини Масюк, начальника управління соціального захисту населення Уляни Ганусяк, директора Яворівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталії Вдовенко, директора Яворівського районного територіального центру соціального обслуговування Мирослава Боднара, директора Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості Михайла Вигриновича та директора Новояворівського міського центру Стефанії Мушак.

В ході зустрічі обговорили питання, що стосується людського виміру та гендерних питань, моніторингу ситуації, у якій опинилися внутрішньо переміщені особи, демобілізовані учасники АТО, представники національних меншин. Також розглянули моніторинг свободи слова і дій, свободи віросповідання та віри, питань гендерної рівності, гендерно обумовленого насилля, торгівлі людьми та у питаннях, пов’язаних із самоврядуванням. Місцем роботи моніторингової команди ОБСЄ у Львові є Львівська, Рівненська та Волинська області. У Львові працюють 16 спостерігачів ОБСЄ.

 

Прочитано 519 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner