Увійти

Зареєструватися



Четвер, 09 листопада 2017 21:18

Чиновники Яворівської РДА провели перевірку житла дітей позбавлених батьківського піклування

Метою поїздки було обстеження житла дітей, позбавлених батьківського піклування, та надання висновку про придатність житла для проживання.

Про це повідомляє Служба у справах дітей Яворівської РДА

8 листопада робоча група у складі районних депутатів, працівників різних структурних підрозділів РДА, медпрацівників, представників органів місцевого самоврядування відвідала м. Новояворівськ, с. Камянобрід, смт. Івано-Франкове.

Якщо у дитини є статус дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, або особи з їх числа, і у неї відсутнє або визнане непридатним для проживання житло, то це є підставою для включення її у Районну Програму забезпечення житлом. Фінансування Програми здійснюється з обласного та районного бюджетів. Також вітається залучення коштів з сільських, селищних, міських бюджетів та спонсорських коштів - зазначає начальник служби у справах дітей Олена Рис.

Вже сьогодні можна говорити про включення в план заходів з виконання т.з. Житлової Програми на 2018 рік чотирьох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також комісія відвідала дітей в Івано-Франкове, що залишилися без батьківського піклування, обстежили умови проживання, обговорили певні моменти з п. Мартою, яка надала їм притулок. Питання щодо подальшої долі дітей досить складне і тому залишається актуальним.

Служба у справах дітей повинна діяти виключно в інтересах дітей. Тому просимо ставитися з розумінням до ситуації, і не нашкодити. Наразі це все, що можу повідомити - заявила Олена Рис.

Прочитано 1558 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner