Увійти

Зареєструватися



Середа, 17 січня 2018 06:31

У пошуках заробітку в Польщі

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали чергового пішого утікача, який шукав заробітку в Європі.

Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Мешканця міста Одеси, який пішки, в обхід пункту пропуску, намагався незаконно дістатися закордону, затримали прикордонники відділу «Краковець». Незнайомого чоловіка помітили місцеві жителі та зателефонували дільничному інспектору прикордонної служби.

Розшукати утікача була справа часу і невдовзі, за сто метрів від державного рубежу правоохоронці виявили порушника. При собі громадянин жодних документів не мав, повідомив, що він 1990 року народження, а на меті мав працевлаштуватися за кордоном. За спробу незаконного перетинання державного кордону України йому загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Крім того, вчора у пункті пропуску «Краковець» прикордонники виявили ознаки знищення номера кузова автомобіля, який в’їжджав в Україну. За кермом мікроавтобуса Мерседес, польської реєстрації, перебувала 21-річна громадянка України. Автівку прикордонники передали працівникам Національної поліції України.

 

Прочитано 640 разів

Просмотр изображений в онлайн галерее Flickr:
https://www.yavir.net/novunu/suspilstvo/item/1358-u-poshukakh-zarobitku-v-polshchi#sigProIde020220da5

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner