Увійти

Зареєструватися



Четвер, 08 березня 2018 13:01

Проведено нараду з головами місцевого самоврядування

Вчора, 7 березня 2018 голова Яворівської РДА Орест Хлян провів нараду з головами місцевого самоврядування.

Про це повідомляє Яворівська РДА.

Участь у нараді взяли голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Рак, представниками Яворівського районного військового комісаріату. Основною метою наради -обговорення питання відбору громадян на строкову службу, а саме організації та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, відбору кандидатів на військову службу за контрактом у 2018 році, оповіщення громадян району за повістками райвійськкомату та порядок весняного призову громадян поточного року на строкову військову службу. Крім того, в ході наради отримано інформацію від голів органів місцевого самоврядування щодо звернення в відділ надання адміністративних послуг для взяття на облік гідроспоруд та надано вихідні дані по вільних водних об’єктах.

З метою виконання постанови КМУ від 7 грудня 2016 року №921 “Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних” особам відповідальними за організацію ведення військового обліку у виконавчому комітеті місцевих, селищних та сільських рад району було донесено інформацію про неухильне дотримання основних вимоги з ведення обліку військовозобов’язаних, шляхи покращення роботи, а також результати призову на строкову службу до Збройних сил.

Підсумовуючи, перший заступник голови райдержадміністрації наголосив на важливості виконання плану із призову, акцентував увагу на проведенні активної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо умов проходження строкової служби. "Ваше завдання полягає не тільки в тому, щоб вручити призовнику повістку, головне – пояснити, що військовослужбовців строкової служби в зону проведення антитерористичної операції не направляють. Однак за ухилення від призову на строкову військову службу призовники притягуються до відповідальності" – підкреслив Ігор Рак.

Прочитано 450 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner