Увійти

Зареєструватися



Вівторок, 01 травня 2018 14:25

Перше засідання Громадської ради при Яворівськй РДА

27 квітня відбулося перше робоче засідання Громадської ради при Яворівській РДА.

Про це повідомляє Яворівська РДА.

Засідання Громадської ради відбулось не в приміщенні Яворівської РДА, а в одному з ресторанів Яворова. У роботі дорадчого органу взяли участь, голова райдержадміністрації Орест Хлян, керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, начальник ЖКГ та інфраструктури Віталій Коструба, начальник відділу внутрішньої та інформаційної політики Ірина Кравчук, головний спеціаліст юридичного відділу Віра Доскоч.

На початку засідання відбулося представлення членів Громадської ради при Яворівській райдержадміністрації їх вклад в Громадську раду і очікування від неї.

Голова райдержадміністрації привітав голову Громадської ради Ореста Микити з новим статусом і зазначив, що до зауважень, думок і пропозицій громадськості дослухається. Висловив сподівання на те, що громадська рада нового скликання стане надійним помічником у прийнятті прозорих, виважених рішень, а Яворівський район стане прикладом для інших районів у плані налагодження плідної співпраці між владою та громадськістю.
«На моє переконання, наша Громадська рада дуже активна та відкрита. Жодна пропозиція, яка надходитиме від Громадської ради, не залишиться без уваги», - наголосив О.Хлян.

На засіданні члени громадської ради узгодили стратегічний напрямок діяльності Громадської ради при Яворівській районній державній адміністрації, затвердили Положення про Громадську раду та та ряд звернень до голови Яворівської РДА.

Прочитано 592 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner