Увійти

Зареєструватися



Середа, 27 червня 2018 10:59

Ви залишилися без роботи або бажаєте змінити місце роботи?

Яворівський центр зайнятості запрошує до співпраці.

Про це повідомляє Яворівська районна філія Львівського ОЦЗ

Щоденно, згідно попередньо спланованого графіку, у приміщенні Яворівської районної філії Львівського ОЦЗ, проводяться семінари для незайнятого населення з найрізноманітнішої тематики, від інформаційної до навчально-консультаційної. До участі у заходах запрошуються представники інших соціальних структур-партнерів, з метою надання учасникам більшого спектру послуг, консультацій.

На сьогоднішній день, одними із актуальних питань, які розглядаються на інформаційних семінарах є:
- посилення мотивації до легальної продуктивної зайнятості;
- зайнятості громадян, що потребують соціального захисту;
- підготовці робочої сили, професійний склад і кваліфікаційний рівень якої відповідає потребам економіки та ринку праці;
- забезпечення кадрами місцевих великих підприємств (проведення презентацій роботодавця або ярмарків вакансій таких підприємств, як ТзОВ «Бадер Україна», ТОВ «Фуджікура Автомотів Україна-Львів», ТзОВ «Снєжка-Україна», ДП "Холгер Крістіансен Продакшн Україна";
- запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці;
- самостійної зайнятості населення, розвитку підприємництва та інш.

Чим довше у людини триває період безробіття, тим важче знайти роботу та реалізувати себе. За таких умов легко втратити мотивацію до праці та надію на краще життя, і соціальна підтримка держави це не виправляє. Так само важко буває знайти роботу учасникам АТО, котрі повернулися із зони бойових дій та вимушеним переселенцям, котрим довелося залишити свої домівки та роботу через війну.

Саме для таких людей запрацював проект «Рука допомоги» — пілотний проект Міністерства соціальної політики України, який реалізується за підтримки Світового банку в рамках більш широкої стратегії модернізації системи соціальної підтримки населення. Його мета — допомогти вимушеним переселенцям, членам малозабезпечених сімей та учасникам АТО повернутися до економічної активності з урахуванням особливостей та прагнень кожного з них. Це абсолютно новий механізм для України, який, проте, вже довів свою ефективність в країнах Євросоюзу.

Державною службою зайнятості постійно ведеться робота над запровадженням сучасних сервісів, які значно спрощують доступ до послуг Служби, в тому числі через електронні сервіси. Це електронна черга і кабінет, послуги створення відео-резюме та відео-вакансії, сприяння у проведенні онлайн-співбесіди безробітних із роботодавцями та інші.

Якщо Ви залишилися без роботи або бажаєте змінити місце роботи – звертайтеся за професійною консультацією до фахівців служби зайнятості.

Прочитано 599 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner