Увійти

Зареєструватися



Субота, 04 серпня 2018 17:11

Дубневичі не змогли скасувати арешт з Новояворівської ТЕЦ

Компанія народних депутатів Богдана та Ярослава Дубневичів не змогла зняти арешт, накладений на Новояворівську ТЕЦ через мільйонні зловживання.

Про це повідомляє Центр Протидії Корупції.

1 серпня Апеляційний суд Київської області відхилив апеляцію адвокатів компанії Дубневичів, що дозволить Національному агентству з питань виявлення, розшуку і управління активів, одержаних внаслідок корупційних та інших злочинів (АРМА) розпочати пошук нового управителя для ТЕЦ.

У червні 2018 року суд заарештував Новояворівську і Новороздільську ТЕЦ, які належать Дубневичам. Апеляцію щодо арешту Новороздільської ТЕЦ суд розглядатиме пізніше.

Брати Дубневичі спробували скасувати арешт Новояворівської ТЕЦ. На махінаціях з газом (купували дешевий для населення, а вироблену електрику продавали дорого для підприємств) фірми нардепів завдали державі шкоди на 1,4 млрд грн.

Представник фірми Дубневичів розповідав, що арешт ТЕЦ і передача в управління Нацагентства (АРМА) начебто залишить без тепла кілька населених пунктів і, головне, санаторій для суддів. На самих суддів ці маніпуляції враження не справили і скаргу адвоката відхилили.

Нагадаємо, що в січні 2018 року НАБУ у взаємодії з СБУ затримали у Львові чотирьох службових осіб ТОВ «Енергія-Новий Розділ», ТОВ «Енергія-Новояворівськ» та ТОВ «Енергія», які належать нардепам від БПП Богдану і Ярославу Дубневичам, за підозрою у заволодінні понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 млрд грн. Після цього обидві ТЕЦ були заарештовані судом та передані АРМА.

Прочитано 2004 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner