Увійти

Зареєструватися



Неділя, 16 вересня 2018 05:29

Депутата Яворівської міської ради примусово приведуть до суду

Кандидат на посаду міського голови Яворова - Юрій Федорець, систематично не з’являється до суду та відмовляється від судових повісток.

Про це повідомляють кореспонденти Yavir.net

13 вересня відбулось чергове засідання Яворівського районного суду під головуванням судді Винара Л.В. Суд розглядав протокол про адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією відносно депутата Яворівської міської ради - Юрія Федорця, який вже другий раз поспіль не з’являється на засідання суду.

На таке зневажливе ставлення до суду прокурор Городоцької місьцевої прокуратури Галина Гутник заявила клопотання про примусовий привіт депутата Федорця до зали суду.

Заслухавши думку прокуратири та дослідивши матеріали справи, суддя Любомир Винара ухвалив Постанову, якою зобов’язав працівників поліції застосувати до Юрія Федорця примусовий привіт до суду, а за Городоцькою місцевою прокуратурою залишив контроль щодо виконання такого приводу.

Судове засідання призначено на  20 вересня 2018 року о 11:50 год.

Нагадаємо, що на депутата Яворівської міської ради - Юрія Федорця, працівниками Управління захисту економіки у Львівській області було складено протокол пов’язаного з корупцією.

Прочитано 2317 разів

Медіа

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner