Увійти

Зареєструватися



Середа, 06 грудня 2017 06:11

Святкування 26-ї річниці Збройних Сил України у Яворові

Вчора 5 грудня в Яворові, у клубі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, відбулися урочистості присвячені 26-й річниці із дня створення Збройних Сих України.

Про це повідомляє прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.

Святковий захід розпочався спільною молитвою бійців і гостей з нашими капеланами отцем Богданом та отцем Володимиром, які поблагословили хлопців та їхні сім’ї.

На урочистій частині кращі військовослужбовці «королівської бригади» були нагороджені почесними грамотами та подарунками від командира бригади підполковника Гудзь В.Ф.
Також були присутні керівники району та міста, зокрема: міський голова Яворова Бакунець П.А., голова Яворівської РДА Хлян О.В. та голова Яворівської районної ради Сичак В.Ф.
Очільники району та міста привітали особовий склад бригади з нагоди професійного свята, відзначили кращих військовослужбовців почесними грамотами Львівської обласної та Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської міської та районної рад, а також цінними подарунками.

Далі святкову концертну програму продовжив колектив Львівського художнього ліцею при Львівській національній академії мистецтв, який приїхав привітати бійців зі святом та привіз із собою виставку власних робіт.
Бійці «королівської бригади» подякували гостям та усім учасникам концерту за гарну святкову програму. З такою підтримкою з боку цивільного населення ми готові і надалі обороняти наші кордони та стояти до перемоги. Ваші добрі діла надають нам наснаги на нові звершення в ім’я українського народу – зазначив командир Бригади.

Також напередодні 3 грудня у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на території Яворівського полігону кращі учнівські мистецькі колективи нашого району вітали воїнів 92 окремої механізованої бригади (Харківська область) із 26-ю річницею Дня Збройних Сил України.

Учасники концерту запропонували нашим захисникам мистецькі твори патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Повстанської Армії, а також сучасні українські молодіжні патріотичні пісні, що звучали під час Революції на Граніті, Помаранчевому та Євромайданах, Революції Гідності, в АТО.
Тепла та зворушлива зустріч залишиться у серцях глядачів як добра згадка про наш край, а юні таланти ще довго пам’ятатимуть гарячі оплески та слова вдячності українських бійців.

Прочитано 955 разів

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Reklama Baner